Moses the Moose

Moses the Moose©

1979 var jag på semester på Kreta med min kompis Elisabeth, som under resan gav mig smeknamnet ”Maggie the Moose”. Då jag ritat i hela mitt liv kändes det naturligt för mig att skapa en alias…vilket blev Moses the Moose© , en älg, som speglade mig. Första gången jag ritade Moses publikt var på ett gym i Karlskoga. Efter det har jag ritat honom i åtskilliga gästböcker runt om i Sverige. 82/83 var Moses publicerad som serieslip i Värmlands Nation i Uppsalas nationstidning Wermlandus. Moses har funnits med mig under alla år och nu när jag landat i min offentliga profession inom friskvård, är det dags att äntligen ge Moses sin plats. Som ett led i min friskvård, där jag jobbar både med fysiskt och mentalt välmående, kändes en dagsbaserad kalender med tänkvärda ord att ta med sig under dagen, som ett perfekt komplement till min dagliga verksamhet. Denna kommer att tryckas under 2022. Den kommer att innehålla en bild för varje dagoch varje bild är handmålad. Det exakta datumet för release kommer att publiseras här, så fort det är bestämt! Boka ditt exemplar redan nu enligt nedan!!!

Jag hoppas att ni ska finna stort nöje i att låta Moses förgylla era dagar i år framöver.


NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS!!!

Nu ÄR den dagsbaserade Moses the Moose kalendern HÄR och finns till försäljning;

" En Kalender att ÄLGska!" 

"En Moosig tanke varje dag!"

Detta är en bordskalender med en handmålad bild för alla årets dagar, som inte är låst till ett speciellt år utan kan användas år efter år!

Köp ditt exemplar så kostar den bara  350 kr  (ord. pris 450 kr)

Köp 5 stycken eller fler så kostar de endast 325 kr styck!


Självklart kommer även succeén 

"Årets Mooserande Bubbelkalender" att finnas för 2024!

Pris är bara  250kr (ord. pris 295kr)

Beställ 5 stycken eller fler så kostar de endast 225 kr per styck!

 


 Moses the Moose kalender © Copyright

Om du är intresserad av att köpa någon av de 2 kalendrar som finns skicka ett mail till moses@unnadigmer.se.

Boka din dagsbaserade kalender eller "Årets Mooserande Bubbelkalender 2023 genom att skicka din intresseanmälan till moses@unnadigmer.se

c/o RA AV Partner

Hyvelgatan 12 B Knivsta