Behandlingar

Våra behandlingar

Art Neuro

Har du gått länge med problem med värk i t ex rygg och nacke, men hittar ingenting som hjälper…?

Du kanske tycker att det är obehagligt att gå till kiropraktor eller naprapat för att korrigera ryggraden genom traditionella ”knäckningar”… Ge dig själv möjligheten att prova den mjuka formen av kiropraktik som kallas Art Neuro som hjälper kroppen att hjälpa sig själv.

 

Massage

Massage uppges påverka både kroppsliga och emotionella faktorer, såsom ökat lymfflöde och ökad blodcirkulation (smärtor och trötthet beror ofta på en lokal blodbrist som motverkas av massagen) och sammanväxningar och knutor i musklerna motverkas. Även hormonutsöndringen påverkas. Därför kan massage hjälpa kroppen att få en bättre genomströmning och cirkulation och släppa på blockeringar, som gör att smärta uppstår.

Trauma

bearbetning

Ta tag i upplevelser och trauma som du har bakåt i ditt liv och som kan blockera och störa dig i din tillvaro.

Plåster för hälsan

Den allra mest naturliga lösningen, Nanoteknik som används via akupunkturschemat i kroppen.  Genom att få kroppen att hjälpa sig själv och få kroppen att använda sin egen kapacitet fullt ut, så leder detta till att reducera den åldringsprocess som vi är vana att acceptera och öka det skydd som kroppen behöver för att bibehålla hälsa och balans. Utan tillsatser av några främmande ämnen utifrån, vare sig biologiska eller kemiska tillsatser.

Zonterapi

Alla organ och delar i kroppen har reflexpunkter under fötterna, där obalanser i kroppen visar sig genom att de punkterna blir ömma. Genom att behandla fötterna med tryckningar på reflexpunkterna enligt ett givet system ger man hela kroppen möjlighet att återhämta sig och korrigera eventuella obalanser.

c/o RA AV Partner

Hyvelgatan 12 B Knivsta