Cypern

Unna dig en transformerande resa till Cypern!

Behöver du energipåfyllning? Längtar du efter att frigöra dig från inre blockeringar, hinder och rädslor? Längtar du efter balans och en mer välmående kropp och ett lugnare sinne? Vill du tycka mer om dig själv? Vill du ha en meningsfull paus i vardagen? Vill du njuta av sol och bad, god mat och trevligt sällskap? Detta och mycket mer vill vi att du ska få uppleva, när du Unnar dig mer på Din egen resa!


Grunden för resan är att hitta en individuell väg för dig att hjälpa dig att hitta din inre balans och glädje. Med hjälp av ett urval av behandlingar, till exempel Art Neuro*, massage, yoga, tysta promenader och samtal i olika former, hoppas vi att vi kan skapa en mer balanserad plattform inom dig och ge dig en rad verktyg, som du kan använda dig av även efter resan, hemma i vardagen.


Läs mer om uthyrning av semesterlägenhet på:


www.cypern.unnadigmer.se


Vad är Art Neuro™ ? 

Art Neuro™ kallas en mjukform av kiropraktik, där man genom muskeltester hittar de obalanser i ryggraden, som stör nervsignalerna till och från hjärnan. Med små lätta tryckningar triggar man igång en reflex hos kroppen, som innebär att kroppen vill vara i sin naturliga balans, vilket leder till att kroppen själv korrigerar den obalanserade kotan tillbaka till sitt rätt läge.

Varför har jag valt att kombinera just Art Neuro™ med yoga?

Vi upplever att när du får den mjuka formen av kiropraktik, som benämns  Art Neuro™ så försätts din kropp i sin naturliga balans. Mycket ofta elimineras till exempel benlängdsskillnader och bäckenrotationer helt. Detta skapar i sin tur förutsättningar för att få ut mycket mer av din yogaupplevelse än före en behandling. Många upplever en djup avslappning och kommer i en klarare sinnesstämning efter en Art Neuro™ behandling. Att göra yoga i det tillståndet kan ge en fantastisk upplevelse både fysiskt och mentalt.

Individuella behandlingar

I resan ingår två individuella behandlingar per deltagare, totalt cirka 2 timmar. Ytterligare behandling kan bokas i mån av tid och betalas på plats. Behandlingarna utförs av Margareta

Jag arbetar på djupet och anpassar varje behandlingstillfälle utifrån dina unika önskemål och behov, vilket gör varje behandling unik. Inget tillfälle blir som något annat, jag möter dig exakt där du är och ger dig intuitivt det du behöver. Jag har självklart tystnadsplikt och möter dig med respekt, lyhördhet och ödmjukhet.

Exempel på behandlingstekniker vi arbetar med:

Art Neuro™ 

Behandlande massage

Fysisk traumaeliminering – bli av med dina traumans påverkan på din kropp och själ

Transcendental energihealing – avlägsnande av blockeringar och tunga energier

Helande personlighetsutveckling - rensa konflikterna inom dig och bli en helare människa

Meditationer och tysta promenader

I vårt samhälle idag har vi sällan tyst… vi omges av ljud av alla de slag, vi har med oss våra mobiltelefoner och förväntas att finnas tillgängliga dygnet runt… Detta gör att vi har möjligheten att hela tiden fylla oss med intryck utifrån, vilket gör att de flesta av oss glömmer bort att titta inåt, i vårt eget inre… Därför har jag skapat denna aktivitet, som börjar med att vi tillsammans lyssnar på en meditation och sedan går vi ut på promenad, tillsammans men i tystnad och ser vad som kommer fram, när vårt inre plötsligt får plats… Jag upplever dessa promenader som oerhört givande och utvecklande…

Boendet

Vi bor tillsammans i ett lugnt och fridfullt område med cirka fem minuters promenad till det turkosa Medelhavet. På området finns en stor pool, tennisbana, gym, restaurang och en mindre, mer insynsskyddad pool. Boendet innebär del i dubbelrum. Lägenheten är utrustad med alla moderna bekvämligheter såsom dusch, tvättmaskin, diskmaskin och matlagningsmöjligheter.

Inga resor

Jag som arbetar med Unna dig mer på din inre resa är:

Margareta Lundberg                                      

 

Utbildare, Art Neuro™ -terapeut, massör och healer.

Driver Unna Dig Mer i Knivsta och har mångårig erfarenhet av den mjukform, som kallas Art Neuro™ , massage och energihealing. Margareta har en stark medial förmåga. Hennes rika erfarenheter, djupa insikter och förmåga att se perspektiv och samband gör henne till en unik och mycket eftertraktad terapeut. Margareta är Art Neuro™ s okrönta drottning och hon utvecklar ständigt metoden till nya höjder. 

Bokning och information angående att hyra av lägenhet

För att boka eller ställa frågor ang att hyra lägenhet, skicka ett meddelande till maggan@unnadigmer.se


Varmt välkommen!

maggan@unnadigmer.se

c/o RA AV Partner

Hyvelgatan 12 B Knivsta
Inställd pga Corona restriktioner - Inga planerade retreatresor finns. • Flygresa tur och retur från Arlanda
 • Transfer till och från flygplats till boendet
 • Del i hyrbil och bränsle
 • Boende – del i lägenhet, säng/bäddsoffa, max 2 personer/ rum, med gemensam dusch och toalett
 • Frukost, lunch och middag varje dag (exklusive måltidsdryck som du betalar själv)
 • Frukt och vatten
 • Två individuella behandlingar(totalt cirka två timmar/deltagare) utförda av Margareta
 • Yogapass ( upp till fem dagar/vecka)
 • Meditationer och tysta promenader (upp till fem dagar/vecka)
 • Tillgång till Bemerbehandling två gånger/ dag/ åtta minuter per tillfälle
 • En utflykt till någon av Cyperns sevärdheter (Frivillig närvaro)Preliminärt program (förutom den dag som ägnas åt utflykt):

(Cirkatider)
07.00 Yoga

09.00 Frukost

10.00 Individuella behandlingar (det ingår sammanlagt två behandlingar, totalt ca 2 timmar/per deltagare under veckan). Valfria aktiviteter för deltagare, som inte får behandling.

13.00 Lunch

13.30 Individuella behandlingar (det ingår sammanlagt två behandlingar, totalt ca 2 timmar/ per deltagare under veckan). Valfria aktiviteter för deltagare, som inte får behandling.

16.00 Meditation, tyst promenad och reflekterande samtal.

19.00 Middag  
Solnedgång