Events

Händer hos Unna Dig Mer...

1-3/11 AstroNumerologi i Knivsta

Fredrik Rosenqvist, Yrkesutbildad AstroNumerolog kommer till Knivsta för att föreläsa om Numerologi och hålla privata AstroNumerologiska läsningar. Med 95% Numerologi och 5% Astrologi ges ett effektivt livsverktyg som bland annat kan användas vid vägledning, livskriser, gruppdynamik, par-konsultationer, personligutveckling och när man vill förstå sig bättre på sig själv, lära mer om sig själv, livets utmaningar och livets styrkor.
Och mycket mer…

Fredrik har många års erfarenhet utifrån detta verktyg och kan effektivt hitta information för att vägleda, guida och hitta svar på det som berör dig i ditt liv här och nu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag 1/11
Föreläsning om Numerologi

Under denna levande och inspirerande föreläsning får du lära mer om vad Numerologi är och hur och vad man kan använda detta livsverktyg till. Du får även lära mer om vad varje siffra har för betydelser och hur man kan koppla dem till olika aspekter i livet. Du kommer även att få lära dig att räkan ut din Livsläxa.

Pris:300kr Swish eller kontant betalning vid entrén.

Tid: 18:30-21:00ca

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lördag 2/11 och söndag 3/11
AstroNumerologiska läsningar

Boka Din privata läsning. Ta med dig dina frågor och funderingar som du önskar information kring eller ta med dig nyfikenheten om dig själv och lär mer om dina potentialer och styrkor.

Viktigt att jag får Dina uppgifter för att kunna räkna dina kartor senast 15 oktober. Ditt fullständiga födelsenamn (alla namn i sin ursprungsstavning), födelsedatum, födelsetid och födelseort. Uppgifterna mailar du till mig info@fredrikrosenqvist.se tillsammans med ditt mobilnummer och nuvarande namn. Skriv också att det gäller bokning i Knivsta.

Bokar Din tid gör du på BokaDirekt, (sök AstroNumerologi eller Fredrik Rosenqvist)
https://bokadirekt.se/places/blueconsulting-fredrik-rosenqvist-20227

Pris: 1150kr

För mer information eller vid frågor är du välkommen att kontakta mig på info@fredrikrosenqvist.se eller 070-220 69 08.

 

www.fredrikrosenqvist.se